Lite tapetinspirationFoto: privat

Detta är en tapet från Midbecs kollektion Belgian Grafitti. Just nu sitter den upptapetserad på ett kontor på jobbet och är riktigt effektfull med sina oranga blommar på den svarta botten.
Foto: Privat

Kollektionen London från Boråstapeter som är designad av Hanna Werning. Inspirationen till denna kollektion kommer som det låter från London, där Hanna bodde och arbetade under sex år. Färgstarka influenser från gator och platser som hon har en relation till, är nu på tapeten.
Ser ni djuren? Själv såg dem inte till en början då man bara tittade på en våd, men då den kom upp på en hel vägg så dök de upp. Kul!
Foto: Privat bild på Eco Velvet
Foto: Privat

Sugen på en barntapet? Då kanske någon från Sandbergs kollektion Kaspar & Saga kan vara något. Till dessa tapeter finns också fina textilier som kan lätta upp vilket dystert fönster som helst.
Foto: Sandbergs Tapeter

Sist men inte minst vill jag pigga upp er med denna glada tapet från kollektionen Gloria från Sandbergs Tapeter. Den känns så "vårig" och pigg så här mitt i trötta och mörka hösten.

Ha en fortsatt skön vecka!

Lego i ny tappning


Foto: Coolstuff.se

Vad sägs om ett USB-minne i form av lego? Eller kanske en IPod också den i utförande av en legobit. 


Foto: Coolstuff.se

Tyvärr finns väl risk att dessa prylar skulle hamna i legolådan en stressig städdag. Inte bra!

Älskade diskmaskin


Vår diskmaskin har nu helt gett upp, men det är klart att med 13 år på nacken och ett ständigt diskande så kan man inte förvånas allt för mycket. Visst man hör de som har maskiner som överlvet hur länge som helst men nu är det som det är.
Har kikat lite men oj vad det finns mycket och lika mycket finns det glada försäljare som är duktiga på att snacka. Jag säger bara.....em ska man tro på...........

Nåväl vi känner att vi bara måste försöka hitta en ny i veckan för det blir huvva mycket diskande efter alla måltider till en familj på fem personer. Ser verkligen fram emot en ny så man kan få göra annat än att stå vid diskbänken, men jag ska visserligen inte klaga för jag har en man som gärna gör det och det kan man ju inte säga nej till.

Ha en skön måndag!


En dag i oktober

05,10          Väckarnen ringer
05,20          Duschen väntar
05,40          Frukost
06,10          Väcker lille W

06,30          Lämnar på dagis

07,00          Påbörjar ännu en ny dag på jobbet
08,00          Gör en färgsättning nästan klar

09,30          Möte inne i stan

10,30          Möte på söder

12,30          Borde gå hem från jobbet

13,20          Hungrig lämnar jag jobbet
13,30          Mormor är snäll och hämtar lille W på dagis
14,30          Har precis brännt 1200 kronor på ICA Maxi
15,00          Skjutsar L på hockeyträning
15,30          Packar upp handlingen
16,00          Middag för jag och F
16,20          Skjutsar F och kompisen till fotbollsteknikskola inne stan
16,45          Jag och min man gör ett skiftbyte på busstorget. Han tar pojkarna till fotbollen
16,50          Jag tar en buss hem
17,20          En kort pratstund med mina föräldrar. Kul!
18,00          Föräldramöte på dagis
19,45          Småspringer hem från föräldramötet i ösregn. Skönt med frisk luft!
20,00          Lyssnar på L då han tränar på läsläxan under tiden P förhör F på läxan som ska kunnas i morgon.
21,00          Nu ligger äntligen barnen
21,15          Paketinslagningsdags! En förväntansfull L fyller år i morgon.
22,00          Sportspegeln och en kopp te.
22,45          God natt!

Dagarna är ofta väldigt fulla och intensiva, men ändå ganska trevliga. Önskar som förmodligen alla andra småbarnsföräldrar att det fanns några timmar till under dygnet, men eftersom det inte gör det så får man bara försöka njuta så mycket det går av minuterna mellan alla tider att passa.

I morgon lördag jobbar jag. Jag tycker att det är ganska trevligt att jobba lördagar. Det är mycket kunder och stressen hos dem är inte lika stor som på vardagarna. När jag nu sittter här och tänker lite på jobbet så kom jag på att vi fick en ny tapetkollektion från Duro i veckan. Den heter Essens och är ganska fin. Ett av mina favoritmönster i den kollektionen är detta.Foto: Duro tapeter

Ha en skön helg!


Delvis klart

Nu är delar av den lilla köksrenoveringen klar. Kaklet är på plats, fogat och klart. Funderade länge på om jag skulle ha vitt eller grått kakel och som ni ser så landade det hela vid en grafitgrå platta från Golvabias som heter Kursal.

Jag känner mej riktigt nöjd men trött så resterande köksuppfräschning med tapetsering får nog väntar några dagar även om jag är extremt sugen att börja, men då orken och energin har återvänt till min kropp så är det bara att sätta igång för tapeterna ligger på jobbet och väntar på att få komma hem till oss.

Jag kan ju nämna att vi har inte grönt ljus under kökskåpen även om det ser ut så på den översta bilden :)

Vad gör ni andra i helgen?

Själv ska jag jobba i morgon och därefter har jag lovat lördagsgodisinköp med två av grabbarna då den tredje är på träningsläger och pappan i huset är på hockey. Slutet av helgen vet jag ännu inget om, vilket känns extremt skönt för jag minns inte när vi sist hade en dag då det inte var aktiviteter i mängder så det ska bli så skönt så. Hoppas på finfint väder.

Mot nytt utseende....Efter många om och men är nu äntligen kaklet i köket puts veck och vi har börjat sätta upp det nya. Det känns verkligen helt strålande att få byta det. Återkommer med bilder då det är klart.

I helgen har jag tillbringat många timmar i hockeyhallen, men trots att tiden bara flyter iväg och hips vips är helgen slut så gillar jag att stå på läktaren och följa i alla fall delar av en eller flera hockeyträningar. Fattar inte hur killarna kan hålla i sär hur och när de ska åka vart och samtidigt ha koll på vad man ska göra med pucken. Övningarna är inte alltid lätta att förstå sig på ens för en som står på läktaren och verkligen försöker fatta.

Min arbetsvecka som nu kommer känns spännande. Jag har nämligen fått lite nya arbetsuppgifter som jag sakta men säkert kommer in i mer och mer och nu till veckan har jag två spännande möten framför mej, men jag börjar veckan med två färgsättningar. Kul!

Nytt från Ferm Living

          


          

Alla foton: Design online och inreda.com

Ferm Living har kommit med nya barntapeter som är designade av danska Trine Anderson. Ganska retorinspirerade och snygga väggprydnader.

Kanske kan det bero på att jag bara har pojkar, men den blåa med bilar gillar jag skarpt. Tror att den kan liva upp vilket pojkrum som helst. Min fyraåring skulle då jubla vill jag lova.

Till Eva: Kanske den sista svartvita kan vara nåt till ditt blivande dressingroom?
Hade tänkt länka till dej, men jag fattar tyvärr inte hur man gör. Kanske någon snäll vän därute kan förklara.

Ha en skön fredag!

RSS 2.0