Nytt från Boråstapeter


Foto: Boråstapeter.se

Den 6 maj släpper Boråstapter en ny kollektion, Emma. Den är som namnet antyder designad av Emma von Brömsen, dotter till Tomas von Brömsen.
Jag har inte sett tapeterna live ännu, men som jag har förstått det så handlar det om fyra mönster i tolv olika färgställningar i modern gammaldags stil.

Ha en skön söndag!

Eco LineFoto: Eco

Från och med i dag finns denna nya kollektion tillgänglig på Eco. Kollektionen heter Line och

är enl. Eco en  maskulin kollektion med grafiska mönster, linjer och medaljonger på ett nytt och kreativt sätt.

Ta alltså en titt i denna kollektion om du gillar grafiska mönster i den enkla färgskalan svart, vitt, brunt, beige och rött.


Interiöravdelning á la Anna & Eva

Nu står den äntligen klar-vår lilla interiöravdelning på jobbet. Det enda vi saknar just nu är bl.a några kuddar som är restade, men övrigt sortiment finns på plats. Vi har verkligen haft jättekul in kollega Eva och jag då vi jobbat fram denna del i butiken som vi hoppas ska bli större och större. Nedan följer några bilder från avdelningen.........
Nu återstår bara lite arbete med att lyfta fram vår belsning ut i butiken. I dag är den långt ner och lite bortglömd, vilket inte är bra. Lamporna är ju så fina att alla måste få möjlighet att se, känna och köpa dem. Återkommer med bilder då det lilla flytten är klar.

Ha en skön torsdag!

Odda, Stockholm, Fado & Gunvor

 

 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tillbringade vi helgen i Sundsvall tillsammans med två andra familjer. Vi har verkligen haft otroligt trevligt och njutit av varje sekund. Som grädde på moset så har vi för första gången åkt med bara våra storkillar och lämnat lille W hemma, vilket kändes konstigt främst för mej tror jag men också riktigt skönt. Så lungt och harmoniskt det varit med bara två barn i baksätet.

På nervägen stannde vi till i Ö-vik och badade på Paradisbadet, vårt absoluta favoritställe då det gäller äventyrsbad. Kan varmt rekomenderas! Väl frame i Sundsvall så har nog alla fått göra det som de helst av allt vill. Barnen och papporna har spelat squasch och vi mammor fick flera timmar på IKEA, men rackarns så lång tid det tar att strosa runt där. Vi kände oss ändå stressade trots att vi hade hela söndagen på oss. Känna, klämma, måta och fundera tar visst längre tid än man tror. Nåväl......med ett fullt bagage och även inhyrda i vännernas släp så var i alla fall jag njöd med besöket (troligen inte han som önskar att pengarna hellre var kvar på kontot)
Odda förvaring, taklampan Fado, golvlampan Stockholm och tyget Gunvor var några av de prylar jag lastade in i bilen. Vi handlade också lite möbler till F:s rum som jag nog återkommer om då de börjar vara på plats.

Ha en skön tisdag!

Tusen tack!Fick denna Award av Skrivanne. Så glad jag blev! Tusen tack! Jag tänker njuta av denna allt jag kan och skickar den samtidigt först och främst tillbaka till Skrivanne för det är där den verkligen hör hemma! Sedan vill jag skicka den till alla underbara läsare, vad vore bloggen utan er?

I kväll har aprilvädret verkligen klivit fram och tagit plats. Det har blåst och snöat lapphandskar så att man knappt såg handen framför sig. Huuua! Hoppas att det är som många säger att det är bra med nysnö för då smälter snön fortare.

I morgon åker vi till Sundsvall på en liten semestertripp. Egentligen var det meningen att de två äldsta barnen skulle spela norrlandsmästerskapen i squash, men den blev tyvärr inställd och vi hade bokat icke om eller avbokningsbart hotell. Illa! Efter mycket velande så bestämde vi oss för att ändå åka tillsammans med våra och barnens bästa vänner. Det ska bli riktigt kul att rå om storkillarna själva eftersom lille Wille stannar hemma hos min syster och svåger.

Ha en riktigt trevlig fortsättning på helgen!

Städnytt från Cosas

         Bilder från Cosas.se

Nu då vårsolen börjar skina mer och mer så känner i alla fall jag att det känns nästan kul att städa. Vet inte vad som händer med mejnär våren kommer? Jag får som ny städenergi. Hoppas bara att den inte hinner gå om innan jag tagit tag i skurtrasan....

Tittade in på Cosas sida och hittade fina saker som även de gör mej städsugen. Vad sägs om riktiga disktrasor som är tvättbara i ribbstickad bomull i många vår fräscha färger, randigt överdrag i 100 % ren bomull till strykbrädan, snygga och väldoftande luftfräschare i olika dofter (kanske nåt för dej Tomas att samla på istället för de målade träbitarna:)

Tror ni att man skulle städa oftare och med gladare min i ansiktet om man hade nya och fräscha städgrejor? Nåt att fundera på.......

Ha en skön fredag! Själv är jag ledig och ska nog umgås med mina barn sista dagen på påsklovet som det är!

Trögt!

Länge sedan vi sågs här på bloggen! Mina uppdateringar lyser mer och mer med sin frånvaro och jag kan inte påstå att jag sprudlar av bloggenergi och inspiration. Just nu funderar jag mest på bloggens vara eller inte vara, vilket jag nog funderar vidare på ett tag till...........

Idag har jag tagit semester eftersom barnen har påsklov och det kunde ju inte bli mer lämpligt att solen ville lysa just i dag. Tror att vi ska åka till Rävabacken och ta med ved och korv. Förmodligne börjar det vara sista chansen för snön tinar väldigt fort nu, vilket är helt OK!
Ha en solig och glad dag!


Nytt på jobbet!

Jag är så sugen att visa er lite av vad som pågår på jobbet, men uppladdningen av bilder funkar inte just nu så jag får återkomma med det senare. Ni får hålla till godo så länge med en liten textmassa om vad som händer. Kul vá!
Det är nämligen så att vi håller på att bygga en mindre interiöravdelning i anslutning till tapetavdelningen. Här kommer man att kunna hitta ljusstakar, kuddar, muggar, glas mm. I går ställde jag den sista hyllan på plats och kuddarna packades sakta men säkert in. Jag måste erkänna att visst är det skönt med lite påskledighet, men jag ser verkligen fram emot att gå till jobbet på tisdag och fortsätta med inpackningen. Nu hoppas jag att alla kunder känner som jag min kollega Eva att det är fina saker som man gärna vill placera i sitt hem så att vi får förnya sortimentet framöver.
Återkommer med bilder så snart nedladdningen funkar.
Ha en skön långfredag!

Sommar på IKEA

I dag har vi haft en jätteskön dag ute i backen med grillad korv och madrassåkning. Solen sken och alla var glada! Riktigt skönt!
Aftonen bjöd sedan på middag på restaurang som min mamma och pappa bjöd oss alla syskon med familjer på. Jättegott och jättetrevligt!

Efter en skön dag i solen börjar tankarna föra en mot sommaren och jag kunde inte låta bli att ta en titt på IKEA:s sommarsortiment och jag vill lova att längtan blir inte mindre.

    

      

Foto: Ikea.se

Ha en skön veckostart!

Kaxig, Lux och Rex

Jag kan inte låta bli att visa (igen) några av de lampor vi ska börja sälja på jobbet. Nu är det nämligen klart att vi får ta hem. Det går ju inte låta bli att börja fundera på vart i mitt hus jag kan rymma en Kaxig eller en Lux eller varför inte en Rex.....det tål att grubblas på.Bordslampan Kaxig, i svartlackerad metallstomme och skärm i organza.
Textilkabel i matchande färg och svart brytare.
Kaxig finns i färgerna vit, röd, orange, lila och svart.

Höjd 40 cm Skärmdiameter 25 cm
Fönsterlampan Lux, finns i dessa tre färger
Storlek 14 cm i diameter och höjden är  14 cm.Bordlampa "Rex" av textil i skärm och fot. Textilkabel i matchande svart färg och svart brytare.

Höjd 56 cm Skärmdiameter 12 cm. Finns i färgerna vit, orange, lila och svart

Alla bilder från Globen.net

RSS 2.0