En kort paus!

Nu kommer jag att ta en kort paus från bloggandet. Ett par veckor eller så.....Det är så jätteroligt att ni besöker min blogg trots att jag inte är så flitig att uppdatera den numera. Jag uppskattar verkligen era besök! Tusen tack! Ni peppar mej verkligen men tiden framöver är enormt hektisk och jag känner att jag skulle vilja hinna uppdatera min blogg oftare än jag gör och framför allt hinna besöka er andra, vilket bara stressar mej just nu så därför tänker jag att det är lika bra att ta en minipaus tills livet har lagt sig lite.

Sedan fyra år tillbaka sitter jag med i en planeringsgrupp för en familjefestival här i Ursviken som äger rum lördagen den 13/6 alltså nästa lördag så just nu är det så enormt mycket som ska fixas innan dagen D att min hjärna inte rymmer mer än att göra mitt jobb på jobbet, handla mat, fixa middag och planera denna festival. Kul men huvva intensivt. Vill samtidigt uppmana er som både brukar komma och ni som aldrig varit där att åka dit på ett besök. Det otroliga är att allt är gratis utom maten. Här kommer ni att hitta ansiktsmålning, hårflätning, hästar, 4H, hoppborgar, klättervägg, kaninhoppning, popcorn, uppträdanden på både lilla och stora scenen mm mm mm.

I dag har jag precis skickat iväg min man och äldste sonen på träningsläger och jag tillsammans med grabbarna som är kvar här hemma ska åka ut till flyget på flygets dag. Hoppas på varmare väder för just nu känns det som om man ska frysa ihjäl.

Ha det nu så bra tills vi ses igen och njut så länge av en bild på Gåsörens fyr på sniskan!Kramar till er alla från mej!

RSS 2.0