Mot Umeå!



I morgon bitti åker jag och fyra av mina vänner till Umeå för att fira en 40 åring som bor där. Vi kommer att åka ner tillsammans med min äldste sons hockeylag som ska spela bortamatch mot Teg. Undra just om vi kommer att behöva öronproppar i bussen........
Väl framme så blir det förhoppningsvis lite shopping och senare ut och äta på kvällskvisten. Tanken var att vi skulle avsluta middagen hemma hos hon som är bosatt i Umeå, men där har tydligen hennes dotter just fått magsjuka så jag tror att slutet på kvällen får bli någon annanstans. Hur som helst så kommer vi säkert att ha hur kul som helst!
Ha en skön helg!

Fettisdag!



Önskar alla mina underbara bloggbesökare och alla andra en smaskig fettisdag! Kom ihåg att njuta av alla semlor du ska smälla i dej för det är länge till nästa fettisdag!

HM Home





Har precis beställt HM:s nya katalog FASHION FOR YOUR HOME! Mycket intressant måste jag säga. HM har delat in prylarna i fyra grupper. Graphic, Natural, Colorful och Classic. Under gruppen Graphic hittade jag bl.a en vaxduk som var riktigt fin.
Ha en skön kväll!




Det som göms i snö kommer upp i tö.....



Hmmm det liknar en bob-ratt tror jag

Foto: Privat



Det känns smått overkligt att studsmattan ska gå hoppa på någon gång. Endast överkanten av ramen vill numera synas.

Såna här fina vinterdagar kan man inte sluta att ta kort.

          



Även soptunnorna verkar ha fått nog av snön och lagt sig ner uppgivet.

Datahaveri!

Tack å lov att det finns datorer på jobbet för hemmadatorn där jag normalt gör mina inlägg har gett upp. Den vill inte ens starta så det känns ganska definitivt nu. Det är ju rackarns att man har anpassat livet efter att använda datorn till det mesta så då den helt plötsligt dör så vet man inte hur man ska bete sig.

Eftersom min stackars fikarast börjar lida mot sitt slut så ses vi längre fram då min man tillsammans med supporten har löst lilla (elller stora) dataknuten.
Ha ett skönt veckoslut!


Pärlor i massor






Foto: Privat

I fredags besökte jag (äntligen) Åses pyssel. En trevlig liten gårdsbutik på Öhn i Ursviken strax utanför Skellefteå.

I oktorber 2008 öppnade denna trevliga lilla butik som har smycken, pärlor, material till scrapbooking och allt du kan behöva för att tillverka egna smycken. Här kan man också gå en kvällskurs om man vill. Då får man möjlighet att lära sig konsten att tillverka egna smycken med hjälp av bl.a. makraméknutar. Själv blev jag riktigt peppad att samla några sugna vänner på en smyckekväll. Ni som inte bor i närheten av denna "godisbutik" kan luta er tillbaka framför datorn och beställa det ni kan tänkas behöva i webbutiken som öppnar inom kort. 

Ha en skön natt!

Skål!



Vilken tur jag hade att min man varit sjuk i slutet av denna vecka för annars skulle han aldrig ha läst min blogg, vilket  visserligen kan vara rätt så skönt i bland. Jag hade ju skrivit i ett tidigare inlägg att jag gärna tog emot en alla hjärtansdagspresent i form av den nya Filippa K-mugggen som ska komma under v9 ut till butik. Nu var det så att jag hade skrivit fel i inlägget så min man trodde att han skulle hitta den, men icke........vilket gjorde att han köpte en grön Marimekkoskål istället som jag önskat mej ganska länge. Gillar den verkligen och grönt är väl alltid skönt!

Ha en skön alla hjärtansdag!

Veckans tapet!



Foto: Privat

Veckans tapetinspiration blir tapeten Hysterical Glamour från Midbec. Denna skönhet sitter i min syster och svågers nybyggda hall. Den blev så jättefin på väggen med sin pigga och glada turkosa ton. Hur deppig man än må vara så blir man glad då man kliver in i hallen. Gillar den verkligen. Det härliga med denna tapet är att både gammal och ung gillar den.






Kolla in taklampan! Hur snygg får den vara egentligen? Jag bara undrar!
Ha en skön fredagkväll!

Nya muggar!


Foto: Femina.se

Som jag tidigare nämnt så samlar jag på svart/vita kaffemuggar designade av modedesignern Filippa K och nu till veckan kommer den senaste ut till butik. Dessa muggar heter "Charm" och är inspirerade av klassiska berlockarmband med hjärtan, stjärnor och solfjädrar.

Tyvärr är det länge till jul eller födelsedag så jag tror att jag ska fundera på ett "eget" inköp om inte min man tänker överraska med en STOR alla hjärtansdagsöverraskning. Jag har visserligen alltid sagt att jag inte vill ha nåt på alla hjärtans dag för jag tycker att detta kommersiella jippo gör att det inte blir den lilla överraskning man vill ha, men det är klart att den 13 eller 15 februari är det så klart helt OK om det dimper ner ett litet kantigt paket med muggar i :)

Nytt i lillkillens rum.






Foto: Privat

Hade bestämt mej sedan en tid tillbaka att "pigga upp" W:s rum. Hittills har han haft endast en enfärgad grön tapet i form av Design 2. Jättefin, har jag tyckt och tycker fortfarande, men lite trist har det känts så i går kväll hängde jag upp tapeten Saga 2410 från Decor Maison och jag är riktigt nöjd, vilket även rumsinnehavaren är. I morse konstaterade han att han hade sovit gott med skatorna. 

Jag är helt säker på att min mormor skulle ha gillat denna tapet om hon hade levt. Hon älskade nämligen skator, vilket vi andra i släkten absolut inte gör, men på väggen kan de helt klart få vara. Tapeten är fin trots skatorna:)

Ha en skön söndag!

Inspirerad!

       

Foto: Romo

Är nu tillbaka efter en otroligt inspirerande tripp till Stockholm Furniture Fair. Möbler, belysning, textilier mm i massor. Tyvärr stannde vi inte över natten utan försökte avverka denna enorma tillställning på en dag. Vi känner oss väldigt nöjda med besöket och fick ett yppans tillfälle att knyta nya leverantörskontakter till oss. Det som nog kändes mest givande var Mimou, Romo och Watt & Veke.

    

Foto: Mimou

Under tiden vi var i Stockholm snöade Norrland in vill jag lova. Det kom ca en halvmeter på detta dygn och så här dagarna efter är man ganska glad att SAS kunde ta oss hem för det trodde vi nog inte utan såg en natt på Arlanda framför oss.



Foto:Privat

Så här ser det numera ut då man tittar ut genom vårt sovrum. Mycket snö! ! !

Nu är det dax för frukost för att sedan åka till hockeyhallen och kika på F som är inlånad till ett äldre lag. Håller alla tummar för en bra match! Själv åker jag sedan till jobbet och hoppas att snoret ska sluta rinna ur min näsa för annart blir det nog en småjobbig dag!

Ha en skön lördag!

Spegel spegel.....



Hade så tur senaste gången jag var till stan. Åkte till Jysk, vilket inte hör till vanligheterna och mitt på golvet i entrén låg ett gäng med speglar med ekram. Nedsatta till 100:- , vilket var helt OK för mej. Vi har sedan ganska länge tillbaka saknat en spegel i hallen, vilket min mellanson påpekat X antal gånger och då han kommenterar sådana saker så är det verkligen nåt som han stör sig på och jag kan absolut hålla med honom. Klart man vill kika sig i spegeln innan man lämnar huset. Nåväl......jag har inte hittat någon som jag tycker att jag vill ha så denna spegel med sitt fantastiska pris fick följa mej hem. Åkte också förbi jobbet och inhandlade en burk vit lackfärg och en pensel, vilket min man inte gillade.
-Man målar inte en massiv ekram fick jag höra men efter viss övertalning så har han dragit ett första varv. Hoppas nu att det blir bra med vit ram istället för ekram ............

Ha en skön kväll!

Moster A



I natt blev jag moster igen och min syster och hennes man blev föräldrar till en söt liten kille.
Jag säger bara swischt och så stod de på mitt jobb tolv timmar senare i full färd att åka hem, men är man pigg så är man. Själv kunde jag inte låta bli att åka förbi dem på väg hem från jobbet för att få hålla den lille. De är ju bara för söta och jag kan förstå att detta smittar, men inte mej. Jag känner definitivt att jag är så nöjd med mina tre grabbar, men jag lånar gärna det nya lilla livet lite då och då.
Nu känns det som om min mamma & pappa nog snart har satt rekord i antal pojkar som barnbarn. I natt fick de sitt sjätte barnbarn och nu har de 6 pojkar av 6. Kanske min andra bror och sambo får en liten tjej då de får barn någon gång i sommar. Det skulle ju absolut vara ovanligt för vår lilla släkt.
Många grattiskramar till er J, M och storebror!



RSS 2.0