På plats!



Foto: Privat

Nu har vi till slut fått upp tyget på en ram och denna har nu hamnat på väggen i trappen upp. Köpte tyget i Ö-vik då vi var där i sommar. Tyckte så mycket om det att jag inte kunde låta bli. Tyvärr ser boaseringen väldigt gulbeige ut på bilden, men i verkligheten är den mera gråbeige. Kanske beror detta på att solen sken in från nedervåningen. Hur som helst så passar tyget väldigt bra där tycker jag. Nu återstår bara att måla vagnstycke och sättsteg klart och därefter montera trä på plansteget. Något vi också måste lösa är en bra belysning till trappen, vilket inte känns allt för lätt så har någon nåt bra tips så tas det glatt emot.



Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det är ett jättefint tyg gillar hus tygerna. Jag har också funderat på en tygtavla i ett rum. Det finns så mycket snygga tyger. Belysning blir viktigare och viktigare med åldern i alla fall hos mig. Vi har försökt tänka lite extra på ljuset i det nya huset.

2008-08-09 @ 21:25:16
URL: http://backebo.blogg.se/
Postat av: Mamma

Åh, va fin tavlan med tyget blev!

Tänk att i min gröna ungdom hade jag en kjol med ett stadsmotiv på. Jag gjorde senare också en tavla av den, som blev mycket fin tyckte jag, men tyvärr finns den inte kvar längre. Synd !!

2008-08-09 @ 22:40:01
Postat av: Eva

supersnyggt, hade inte trott något annat heller :).

Det var trevligt i går, nästan träningsvärk i magen efter allt skrattande. Har du sett inlägget på denna blogg: http://radiobedlam.blogspot.com/2008/08/arbetsls.html



I dag lördag var det ett par som frågade om färgsättning och ett annat par som bygger nytt hus som jag tipsade om vår tjänst, de lät jätteintresserade. Kul!!!

2008-08-09 @ 23:08:55
URL: http://tapeterochteak.blogg.se/
Postat av: Å

Supersnygg tavla !:-))

2008-08-11 @ 19:17:05
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0