Odda, Stockholm, Fado & Gunvor

 

 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tillbringade vi helgen i Sundsvall tillsammans med två andra familjer. Vi har verkligen haft otroligt trevligt och njutit av varje sekund. Som grädde på moset så har vi för första gången åkt med bara våra storkillar och lämnat lille W hemma, vilket kändes konstigt främst för mej tror jag men också riktigt skönt. Så lungt och harmoniskt det varit med bara två barn i baksätet.

På nervägen stannde vi till i Ö-vik och badade på Paradisbadet, vårt absoluta favoritställe då det gäller äventyrsbad. Kan varmt rekomenderas! Väl frame i Sundsvall så har nog alla fått göra det som de helst av allt vill. Barnen och papporna har spelat squasch och vi mammor fick flera timmar på IKEA, men rackarns så lång tid det tar att strosa runt där. Vi kände oss ändå stressade trots att vi hade hela söndagen på oss. Känna, klämma, måta och fundera tar visst längre tid än man tror. Nåväl......med ett fullt bagage och även inhyrda i vännernas släp så var i alla fall jag njöd med besöket (troligen inte han som önskar att pengarna hellre var kvar på kontot)
Odda förvaring, taklampan Fado, golvlampan Stockholm och tyget Gunvor var några av de prylar jag lastade in i bilen. Vi handlade också lite möbler till F:s rum som jag nog återkommer om då de börjar vara på plats.

Ha en skön tisdag!

Kommentarer
Postat av: annelie

Så spännande att få se allt på plats.

2009-04-21 @ 19:07:56
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Anna B

Åh så härligt att få en sån lyckad helg! Sen måste vi få lite bilder...please!!!

Ha det gott! kram Anna

2009-04-21 @ 21:16:23
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Cornelia

Vilken shopping! Ja man e väl lite bortskämd o bo 10 min från IKEA ;-) E lite kinkig nu när de ska flytta, då kommer jag o ha 20 min bilfärd dit ;-)

2009-04-22 @ 10:49:53
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0