Bye Bye,

Au revoir, Goodbye, arrivederci, adiós, auf wiedersehen, até a vista, adieu, hasta la vista, hej då.........Känner att nu måste jag dra ner på allt som behöver göras för det är så det har blivit med bloggen på sista tiden. Det är kul, jag vill, men tiden räcker inte alls till och hur roligt är det att läsa en blogg som uppdateras i bästa fall en gång i veckan. Inte alls kul, ja möjligen om den innehöll en massa smaskigt skvaller som typ Hänt i veckan, men det är ju inte riktigt det jag skriver om så därför får det bli ett avslut här och nu.

Visst känns det lite trist men jag tror att som mina funderingar varit sista tiden runt min blogg och om varför jag överhuvudtaget ska ha en så känns beslutet rätt. Den tid jag hittills lagt ner på min blogg kommer jag att fördela på mina killlar där hemma. Att jobba drygt 80%, hinna handla, laga mat, förhöra barnen på läxor, skjutsa på alla träningar som är en hel hoper under en vecka, föräldramöten, styrelsemöten och mycket mera så känns det som om min ork och inspiration vid 10-tiden på kvällen försvunnit under dagen och det enda jag längtar till är att lägga mej. Jag tror inte alls att min vardag är mer unik än andras, men däremot är jag av den naturen att det jag tar mej för vill jag göra bra och så känns det inte just nu så att sålla lite blir bra.

Vem vet, vi kanske ses igen i framtiden då inspirationen återvänt och dygnets timmar blivit fler eller om ni som jag finns med på Facebook och råkar hitta mej där.

Är ni framöver sugna på att prata inredning så finns jag som oftast på jobbet och i annat fall så är ni såååå välkomna att komma hem till mej på en kopp kaffe så får ni se mer live vad som händer  och sker i min vardag.

Till sist vill jag bara passa på att tacka för att ni tappert tittat in på bloggen, för alla underbara kommentarer och mail som ni förgyllt min tillvaro med. Tusen tack!

Ha det nu så gott mina vänner och jag hoppas att vi ses igen på ett eller annat sätt!

Kramar i massor från mej!

Options 10

Kände mej riktigt trött i morse då väckarklockan ringde på 05.00. Jäsp! Men det är ju bara att sätta sig på sängkanten, gnugga ögonen och kliva upp. En ny dag har precis börjat. En dag av nya utmaningar och trevligheter. Vill dela med mej av en trevlighet som fick i alla fall mej piggare och gladare så här på morgonkvisten. Titta bara på tapeten här nedan. En tapet ur Sandersons kollektion Options 10. Riktigt pigg och glad. Tack å lov att någon sitter och designar snygga och härliga tapeter. De förgylller verkligen min dag!

Ha en solig dag!


Anita

Gillar den retromänstrade kaffekoppen Anita som finns på Åhlens för 79:-

I dag är jag ledig, vilket känns kanon för det har varit allt för hektiskt de senaste dagarn. Tanken var att jag och min syster skulle åka in till stan i dag med barnen, men vår bil gick sönder och har bott på verkstaden i natt , vilket den kanske ska göra även nästa natt så i dag blir vi nog hemmavid med kanske ett lekparksbesök i stället.

Ha en skön dag!

Nya Etage

Boråstapeter lanserar nu en ny tapetkollektion som känns klassisk och modern. Här kommer vi att återse några av favoritmönstren från den tidigare Etagekollektionen som nu är blandad med nya mönster.

Kollektionen är designad av Ingela Wingborg på Boråstapeters designstudio och finns på lager på Färg & Tapet efter den 23 september.
'

Bilder från Boråstapeter.

En liten fundering

Häromdagen då jag gjorde mitt förra inlägg som bl.a handlade om att jag gillar grönt slog det mej att även om jag gärna har grönt i inredningen så är det ett ställe som nästan inte innehåller något grönt alls, min garderob.
Min garderob är verkligen min. Det är inte det jag visar för var och varnannan, men håll i er här kommer en bild som visar att grönt lyser nästan helt med sin frånvaro.
Hur ser det ut i din garderob? Är din favvofärg representerad där?


Grönt är skönt!

Jag har insett att jag gillar grönt i nästan alla varianter, men det finns ett ställe i mitt hus som konstigt nog nästan inte innehåller något grönt alls, men det återkommer jag till vid ett annat tillfälle.

Då jag senast var till IKEA för ett par veckor sedan så köpte jag bl.a. en grön lurvmatta och två gröna kuddar till rummet. Snabbt går det att pigga upp ett trött vardagsrum. Gillar också bordslampan trots att den inte är grön :) som även den köptes in på IKEA.

Men det är ju inte bara inne som grönt är fint utan även ute. I söndags tog vi en cykeltur runt el-ljusspåret i aftonsolen. Fiiint! Önskar att man kunde skicka med lite doft också för det luktar hur gott som helst ute i skogen nu. Passa på och ta någon skön skogsprommis nu innan det blir allt för hurvigt ute.Ha en skön fortsättning på torsdagen!


RSS 2.0