Anna ViktorssonFoto: annaviktorsson.se

Tyget Skellefteå har nog de flesta sett. Inspirerat av kartan på Skellefteå och designat av Anna Viktorsson. Riktigt kul tyg som jag absolut skulle kunna tänka mej att göra kuddar av till kökssoffan. För det är ju klart att det måste bli Skellefteå som hamnar på mitt sofflock och inte Östersund, Göteborg eller Umeå som också finns som tyg.
Känner du ingen städerna mån tro? Man kan i alla fall konstatera att det är Umeå som kallas björkarnas stad då man ser tyget. Söta små träd dyker upp här och där.Göteborg

Östersund

Umeå

För övrigt har jag precis kommit hem från en så otroooligt spännande hockeymatch. CHC mot AIK. Ett riktigt derby. Vi vann med 2-1 och gladare killar för man leta länge för att hitta. Min son sitter fortfarande och ler i soffan framför sportspegeln. Jag hoppas aldrig att leendet lämnar honom. Nice! Och så säger jag bara HEjA CHC!

Nu börjar en ny arbetsvecka i morgon och min vecka känns ganska lång eftersom jag ska på ett jobbuppdrag i Luleå hela helgen. Hoppas att det är bra och intressant då man är borta under en helg som man helst vill spendera med familjen.

Ta väl hand om er och ha en skön veckostart!


Kommentarer
Postat av: Anna - Samlaren

Skellefteåtyget är verkligen så häftigt, det finns i min soffa som kuddar och som duk på bordet i den röda versionen. Man blir extra glad när man ser det här tyget på exklusiva butiker som Carl Malmsten här i Stockholm.

2009-01-18 @ 21:44:20
URL: http://www.familjenbergstrom.com/Samlaren
Postat av: Linda

Jag tycker nog att Skellefteå-tyget är klart bäst. Även om Umeå med sina små björkar var gulliga. Men vem vill ha gulligt när man kan få coolt?? eller?

2009-01-19 @ 13:28:19
URL: http://lindaisy.blogg.se/
Postat av: Matilda

Kör på Skellefteå tyget, helt klart!

Har förresten varit på en föreläsning med designern, riktigt duktig tjej det där!

2009-01-19 @ 19:18:06
URL: http://mlarzzon.blogg.se/
Postat av: jenny

suktar efter det där tyget.synd att det ska vara så dyrt.

Kram/jenny

2009-01-21 @ 15:45:39
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Helena

Tackar så mycket =)

Jo dessa tyger är verkligen fina =) Jag har en skellefteåhandduk som jag hängt på spishandaget =) Kan försöka leta reda på fler recept som är laktosfria och lägga upp dessa =)! Kram

2009-01-22 @ 14:35:28
URL: http://sugarnspice.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har både Ske-å-tyget och Umeåtyget i form av kuddfodral. Skellefteå ligger närmare hjärtat i och med att det är min hemstad i begynnelsen.

2009-02-05 @ 20:32:48
URL: http://mittlillabo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0